ZAKLETÉ HŘIŠTĚ NA OPATOVĚ

23.11.2012 13:05

Tak po delší pauze,zapříčiněné výletem za kopečky,se dostávám opět k reportu ze zápasu SVJK!. Tentokrát jsme se dostali v předposledním kole sezóny na naše "oblíbené" hřiště Mikulova na Opatově.Do toho přišlo nezvyklé množství omluvenek,takže jakžtakž poskládaný tým s jedním hráčem na střídání byl připraven přepsat svou opatovskou historii.Nastupujeme zde po čtvrté a doufáme že tentokrát komplex na jižáku prorveme.
Proti nám nastupuje mužstvo Alténa SC,která je 3 body za námi a má tudíž ještě teoretickou šanci postoupit na náš úkor ze 7. ligy výš.Jde od začátku o vyrovnané utkání,kde se dostáváme cca po 1/4h do vedení 2:0. Následovalo několik Lišákových šancí,dokonce i zazvonilo břevno, soupeř se nedostával prakticky k ničemu.Z ojedinělého rohu se však podařilo soupeři vsítit gól hlavou.2:1.A tímto výsledkem skončila i první půle.O poločase jsme si řekli,že jsme lepší a musíme to urvat.Hned na začátku jsme se snažili na ně vlítnout,ale pak jsem se snažil zahrát si na Sergia Ramose a fotbalově vyřešit v obraně vcelku jednoduchou situaci (asi mi nikdo nenabíhal či co... :-D ) což zapříčinilo vyrovnání na 2:2. Mé pocity byly asi takové,že bych si šláp na krk...V tu chvíli se soupeř dostal na pomyslného koníka...Krátce na to opět roh a opět hlava...2:3. přesto jsme to ještě nevzdávali .Do konce zbývala asi čtvrthodinka a soupeř udeřil znovu..Hlavou.2:4.Pak už se soupeř uchýlil k obraně a hrál na breaky.Nám se podařilo ještě kosmeticky upravit výsledek na 3:4 a rozhodčí pak pískl konec.

Jaká je situace...Jak už někde na Facebooku zahlásil Hans Čapájev Zikhátor,bude se hrát až do posledního kola.Měli jsme to nastavený stejně jako Sparta v Evropské Lize.Pokud by jsme dnes jakkoliv bodovali,tak postup by byl už jasnej.Narozdíl od Sparty budeme naše fanoušky ještě napínat.Teoreticky se může stát i to ,že nám tohle už bude stačit taky,ale na to my nehrajeme.Proto příští kolo vyzývám všechny členy SVJK! hrající i nehrající,aby dorazili na poslední zápas.Budeme hrát proti CK Pánbu nás netrestej. A já vám kurwa říkám že my je potrestáme!!!! Protože Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh!

 

 

 

                                                                                                                                                                                   Arnie

https://www.facebook.com/groups/153951121292270/