TŘIKRÁT NA JAŘE FOUKALO ZE SEVERU, DNES PŘIŠEL URAGÁN!!!

16.04.2014 21:43

Tak hrajeme prales, 8.G skupina Hanspaulské ligy...vrátili jsme se tam, kde jsme před 4 roky začínali.Důvody sestupu nejsou ani tak ve výkonosti ,ale v tom, že jsme se poslední rok nescházeli, nepískali jsme předepsaná pískání a prostě nálada v mužstvu byla nedobrá...Důsledkem byl sestup až na samé dno. Osobně jsem tuto sezónu považoval jako rozhodující s tím,zda pokračovat či nikoliv. Zdá se však, že nálada v týmu se ubírá tím správným směrem ,fotbal nás zas baví a hlavně... fouká ze severu.

První tři duely byly dost vybojované a opět jsme se sehrávali.Soupeři byli urputní a fotbalově to nevypadalo úplně hezky,ale počítaj se body a ty jsme vybojovali.

Ziky podržel a povidám,věřili jsme mu v obraně hodně,takže se ukázal.Nakonec skóre po třech zápasech bylo 13:5.Spokojenost jak vix.

Dnes 16.4. jsme opět cestovali přes celou Prahu do Štěrbohol, kde si v sezóně zahrajeme víc než je zdrávo.Čtyři dny po derby pražských S se nám má postavit mančaft Určitě tým Vršovice, což samozřejmě sparťanskou část SVJK! dosti potěšilo. Zvláště tedy  potom co Gisby cca po 47 vteřinách otevřel skóre.  Během několika minut jsme zjistili,že dnes to bude jiné utkání než předchozí tři. Po několika minutách,kdy jsme zahazovali šance jsme se opět srovnali a začlo to tam padat. Svůj životní hattrick však dal paradoxně sešívanej (to jsou taky kucí z Vršovic) Fůča, který pak přidal ještě čtvrtej tór a na konci sezóny se mu to spravedlivě sečte .Další hattrick si připsal Boris ( překvapivě taky sešívanej) ...Vršovičtí šli dost hladově po Vršovických... Padalo dost tyčí a břeven a tyčí a Ráďa se né a né trefit,takže po vzoru Dočkala začal na ty góly raději nahrávat...Tak jako mohl dát gól hlavou,ale rozcuchal by si svůj Vácha učes. Ale na gól hlavou taky došlo. Gisby hodil takovej polovysokej balón před bránu a nechytatelně hlavou jsem zavěsil do šibenice a vymetl všechny vršovický pavouky... Gól roku ty voe jak vix...Utkání pokračovalo stejným stylem dál,akorát si najednou každej chtěl dát gól a soupeřovi se podařilo Zikyho dvakrát prostřelit, kdy zvláště ta druhá dělovka ,rychlá a tvrdá jako když teče med propadla Zikymu ,který akorát v kisně zkoušel nějakej zvrácenej breakdance, mezi rukou a tříslem...nebo chodidlem a loktem?? no seběhlo se to tak rychle ,že nikdo ani neví jak to tam spadlo...a myslím že to neví SBTZ (Samotná Břišní Tanečnice Zikátor). Utkání nakonec skončilo pro soupeře dost výrazně 13:2 a rozhodčí měli trošku problém se zápisem...

Co říct závěrem? Snad jen že dneska fučelo ,Fůča nejlepší hráč se čtyřmi zásahy a za sebe můžu říct,že mě ta čutaná zase baví... Tak jen tak dál a jedeme na postup!!! SVJK! 4ever

 

 

 

                                                                                                                                                                                          Arnie

https://www.facebook.com/groups/153951121292270/