SEVERNÍ VÍTR JE ZPĚT... A BUDE KRUTÝ!

24.03.2015 16:02

Po půlroční pauze,kdy jsme si chtěli nejen odpočinout fyzicky, ale i psychicky, se opět přihlásil SVJK! do Hanspaulské ligy. Týmu na konci jara 2014 hrozil totální rozklad a dali jsme si po zralé úvaze čas na rozmyšlenou,zda pokračovat či nikoliv. Hráči chodili/ nechodili na zápasy v poslední sezóně s dosti velkou nechutí , projevovala se lehká ponorka a vše bylo prostě složitý jak manželství po půl roce...Během podzimu se sešlo tvrdé jádro starších (zkušených) hráčů a dohodlo,že budeme pokračovat a že SVJK! nesmí jen tak zmizet.Plán byl jednoduchý.Sehnat dostatečný počet hráčů,kteří by si chodili pravidelně zahrát fotbal pro radost a slávu Severních větrů. Rozhodili jsme sítě a pár kousků se našlo...Bylo rozhodnuto! Jdeme do toho. 

Podali jsme přihlášku,zaplatili startovný a čekali na los. Mezitím se demokraticky (to bylo naposledy !!!) rozhodlo, že změníme barvu dresů. Volba barev nebyla snadná,protože je v týmu několik frakcí napříč klubovým spektrem.Návrhy byly různé, některé byly i směšné a nerealizovatelné ... Takže se zamítalo... rudé a sešívané dresy byly navzájem zamítnuty okamžitě, sešívané frakci se kupodivu nelíbil ani modro-žluto-červený návrh a zamítnut byla i světlemodrá kombinace nápadně připomínající Slofan Reichenberg.Konečným řešením tohoto problému byl komrpomisní návrh a to  tmavěmodré triko, bílé trenýrky a tamvěmodré štulpny. Byla teda oslovena firma Netfotbal ,která nám dresy zajistila.Tímto bych chtěl klukům z Netfotbalu moc poděkovat za vstřícný přístup a rychlé jednání.

S dresy souvisí i nová jména,se kterými se budete nyní setkávat. Zvolili jsme severská jména, která zdobí naše nové dresy. Všichni hráči Vám budou postupně představeni.

Zitra vyrážíme tedy do jarní sezóny... Bude foukat! Krutě... mladý se sejdou na lajně, starší na malým vápně... jedno jediné je však jisté... 

V brance bude EKSTRØM

SVJK! FOREVER

 

 

ARNIE

 

 

https://www.facebook.com/groups/153951121292270/