POSTUP!!!

11.12.2012 22:47

Po dvanácti dnech oslav postupu do 6.ligy jsem se konečně dostal k sepsání reportu.

Dne 29.11.2012 Severní vítr je krutý! postoupil zpět do 6.ligy.V posledním zápase jsme nastoupili pro již sestupujícímu týmu CK Pánbu nás netrestej.Mělo to být jasnou záležitostí,ale to by nebyl SVJK! ,aby si to nekomplikoval.Počásko ale slibovalo ,že by to dnes mohlo vyjít.Sněžilo s deštěm,teplota kolem nuly a foukal vítr...Ze severu!!! Ihned po pár vteřinách jsme zatlačili soupeře k jeho bráně a z tohoto tlaku přišel po pár minutách gól z kopačky lodivoda Fůči. 1:0. Za minutu na to bylo vyrovnáno,když jsem si opět vybral svou chvilku a pustil jsem za sebe lehkej balón a soupeř střílel do prázdný brány.Čtyřzápasová pauza zřejmě udělala své a já se ze začátku zápasu motám na hřišti jak maďar v kukuřici...No nic,slibuju ,že přes zimu potrénuju a dostanu to zas do hnáty.Opět jsme útočili a soupeř defacto nehrál ,ale jen odkopával balóny.V 18.minutě se trefil Vondrys a zas bylo veseleji.Tento stav vydržel až do poločasu.Tento výsledek nám k postupu stačil.Druhej poločas jsme začali dobře,ale asi po deseti minutách udělal hrubku Vondrys,kterej zapomněl že hraje posledního,zakličkoval,ztratil balón a protihráč nedal zikymu šanci.2:2. A to už nám nestačilo.A začali jsme být nervózní...Soupeř defacto odpadl a už se k ničemu podstatnýmu nedostal,ale my ne a ne trefit bránu.A když už jsme ji trefili,takzachytal jejich gólman.Nakonec v 52.minutě při závaru před bránou soupeře prostřelil dělovkou vše co stálo před ním navrátilec v sestave Robin Čokina Fojta.Poté začal soupeř hrát agresivněji a po jednom skluzu neunesl situaci Párk Ji Sung , vystříkl a chytil faulujícího pod krkem. Svou mateřštinou mu od plic vyhuboval do pič,chujů,kokotov a možná že padl i drevokocůr...Žlutá karta na sebe nenechala dlouho čekat.Soupeř sice žádal červenou,ale bylo jim jasně dáno najevo kdo je zde silnější pes a připomenty jejich postavení v tabulce...Zápas se dohrál již v poklidu.Postup byl vzápětí oslaven na Demínce a v Placebo baru. 

Se sezónou můžeme být spokojeni.Cíl jsme splnili, výkony byly na úrovni,ikdyž občas v tom byla klika.Do nové sezóny posílíme.Již se nám hlásí noví uchazeči o základní sestavu.Nyní nás čeká obhajoba vítezství v turnaji v Rumburku.Již jsem pořadatele Milana Jirouta informoval,že to tam jedeme zas vyhrát.Na rodné hroudě se nám daří.A doufáme že se sejde minimálně stejně fanoušků,jako v létě v Mikulášovicích.

Normálně bych popřál něco jako hezký svátky a šťastnej novej rok,ale musí Vám stačit to,že pokud přežijeme máyskej konec světa, tak doufám ,že to do turnaje přežijete a že se uvidíme 26.1.2013 v Rumburku na Koupališti a rozjedeme zase mejdan SVJK!

 

                                                                    

 

                                                                                ARNIE

 

https://www.facebook.com/groups/153951121292270/