ONE MAN SHOW

15.04.2013 21:17

Toto je poprvé co nebudu psát o týmu , ale o jednotlivci. Schmeichel, Goychocea, Pagliuca, van Breukelen, Dasajev, Higuita ...tak to je jen pár jmen,které si pamatuju, ale na které jsme si tenkrát rozhodně nehráli za panelákem s oloupaným oficiálem. Oba dva jsme byli běhaví kucí,takže u nás vedl Maradona,van Basten či Lineker.Pak přišlo pár let v rumburským fotbalu, kdy jsme se ani jeden do brány taky nedostali. A léta letěla a on se přes nějakou tu válku a vojenskou misi dostal do Prahy kde začal pomát a chránit. No a pak vznikl SVJK! a protože stále sportoval a fotbal ho bavil stejně jako mě a ještě pár dalších nevýznamných lidí, tak když tu squadru viděl tak rovnou řekl ,že jde do kisny...Začátky byly krušné, sem tam gól z půlky, o robinzonádu člověk vyloženě prosil, všechno se chytalo nohama, rozehrát konstruktivně byla scifi.Ale my jsme Severní Vítr!! Cítili jsme všichni,že v něm něco je...A on chytal ...a chytal.

Jeho docházka na zápasy je obdivuhodná, v děšti moknul v tý svý kisně, v mrazu tam mrznul a horku se potil jako prase...ale furt tam stál a chytal...A najednou se začaly dostavovat výsledky.Pomalu a plíživě se objevovaly vychytané nuly a zákroky ,že i jistý "kouzelník" z hřiště u trati by se zastyděl a skoncoval okamžitě s kariérou.* Ale to mu nestačilo a začal chytat i v práci...Bylo to ku prospěchu věci,tak jsme mu to jako trénink povolili,ikdyž do dnes máme trochu strach aby při tom něco nechytil...V 6.lize už je podruhý,zůročuje zkušennosti a ted jí vládne.Po třech zápasech uvedl v úžas nejen soupeře, ale i spoluhráče.A právě v posledním zápase proti chlapcům z Pneuservisu předvedl několik dechberoucích zákroků ,že defacto donutil obranu SVJK!, aby začala útočit a 100% mu věřit.A co on? Chytal. Nemá smysl oslavovat Sašův gól,protože tohle byla One Man Show!! A když vychytal plichtu s nesnadným soupeřem, tak si se skromností sobě vlastní řekl o tento článek, aby prý ukojil své fanynky,kterých se už dají počítat desítky a to nejen, když nakráčí v taktické vestě do hospody, ale protože je z něj teď gólman. A kurva dobrej gólman.Takže Ziky voe!! Ať ti to vydrží co nejdýl,protože ses stal pilířem SVJK! Doufám že takhle to stačí Zikhátore...a nedělej Vaniaka!!

 

 

* kouzelník opravdu v té době skončil s kariérou,ale zda to bylo kvůli SVZ (Sám Velký Zikhátor) je jen spekulace, ale kdo ví...?

https://www.facebook.com/groups/153951121292270/