Co se stalo...?? Co se stalo...??

10.05.2012 21:26

SVJK! se dnes představil na hřišti Tatranu Střešovice.Soupeřem byl Skif, zřejmě nejfotbalovějším mužstvem naší skupiny.Toto mužstvo je trochu jako z jiné dimenze.Své soupeře od začátku sezóny drtí  příděly gólů , mají neskutečnej servis okolo, včetně více sad dresů,objevil se tam i nosič batohů,mají svého trenéra a další lidi ,kteří se o hráče viditelně starají...dokonce mají člověka,který jim vypisuje sestavu a který i zřejmě pere propocené dresy...To se v Hanspaulské lize jen tak nevidí...A krom toho jsou to asi až na jednu vyjímku našlápnutý sportovci z východu,východnějšího než domovina našeho Párk Ji Sunga a zjevně azbuka je jejich rodná abeceda.Věděli jsme , že nás nečeká lehká hodinka a že nás čeká spíš defenzivní boj o každej balón.Povrch hřiště ve Střešovicích je umělka 2.generace,takže koberec prosypaný pískem,na kterém jsme hráli poprvé.Dále bych se chtěl s úsměvem pozastavit u rozhodčího,kterej zjevně nepochopil ,že nepíská finále Ligy Mistrů ,ale sranda matche s Hanspaulky...Jeho gesta a výroky by mu mohl závidět i Howard Webb.Pokud jde o rozhodování,tak pár chybiček udělal,ovšem nutno říct, že na obě strany , ale jinak spokojenost.

Zápas začal ve vysokém tempu a soupeř nás okamžitě zatlačil k Zikhátorovi...Skif začal dokazovat ,že sedmá liga je pro ně opravdu málo,a po pár minutách Zikyho prostřelili.1:0.V tu chvíli jsme museli trošku otevřít hru a vysunout jednoho útočníka,před brankáře Skifu.Tahůle taktika se osvědčila a Máca krásně po chybě obránce dělovkou vyrovnal.To nám najednou vlilo energii do žil a začali jsme kontrolovat hru a za pár minut Máca opět vystřelil,trefil tyč,ale odražený balón se odrazil od zad brankáře do brány...1:2.Do poločasu se stav nezměnil.Úsměv mi na xichtu vyloudil Saša,který se lehce nepohodl s druhým rozhodčím o tom zda byl aut před odpískáním či ne. To byl aut...Nebyl...Byl...Nebyl...Byl,celým objemem...Nebyl celým objemem...Byl...Nebyl... a takto to pokračovalo asi 2 minuty,kdy už Saša vyloženě zkoušel to,kdo bude mít poslední slovo...Druhý poločas začal tak jak skončil ten první.Skif se snažil hrát technicky,SVJK! rozbíjel útoky 10 metrů před bránou.Ve druhém střídání útočníků se však stala nemilá věc,kdy se Saša lehce srazil s obráncem,a upadl na zem tak nešikovně,že jí trefil hlavou.Zůstal ležet a asi po pěti minutách byl odveden mimo hřiště kde si lehl do stínu.Začalo se po pauze znovu hrát,ale jako by se něco zlomilo.Začali jsme kupit chyby, u soupeře se začla projevovat několikanásobně lepší fyzička a brzy bylo srovnáno.To už zase začlo to na co jsme už tak trochu zvyklí.Nervozita ,diskuse s rozhodčím a nepřesnosti.Takže krom žluté karty pro Čokinu,který si ulevil směrem k rozhodčímu a poslal ho kamsi  do oblasti konečníku a jeho okolí jsme iknkasovali 3. gól.Pak už se hrálo nahoru dolůa byla otázka času,kde padne další gól.Šance byly na obou stranách ,ale nakonec se to povedlo maladcom ze Skifu a ti uzavřeli skóre na 4:2.Sportovně musím uznat,že Skif byl o něco lepší ale při pohledu na jejich výsledky s ostatními družstvy,sehráli jsme s nima vyrovnanou partii a jako jediní jim vsítili víc než jeden gól a vedli v zápase.
A nyní k Alessandrovi...Praštil se pekelně do hlavy,takže defacto celý druhý poločas proležel v trávě u hřiště a jediný co mu vycházelo z úst bylo " Co se stalo?? Co se stalo?? Co se stalo?? Já si nic nepamatuju... " protože byl pod dohledem zdravotní sestry, tak mu střídající hráči odpovídali po svém...Takže se Saša postupně dozvěděl nejen o svém úrazu,ale i to že vyhrál v Tutovce,že dluží půlce týmu nemalý peníze, že má několik přítelkyň apod...Legrace přestala,když byl po skončení zápasu odvedendo auta a převezen do nedaleké střešovické nemocnice,kde mu byl diagnostikován otřes mozku a nařízen klid.Díky Jardovi Kiberovi byl převezen do a po vyšetření i z nemocnice do domácího ošetřování a za pár dnů by měl být v pořádku.Takže bych chtěl Sašovi popřát brzké uzdravení a návrat do SVJK!

                                                                                                                                                                         Arnie

https://www.facebook.com/groups/153951121292270/